Hirdetés

35 millió eurós topjátékos jelentette ki, visszatérne az FC Barcelonához

35 millió eurós topjátékos jelentette ki, visszatérne az FC Barcelonához
  • Dátum:április 19.
Hirdetés

Jean-Clair Todibo alig volt 19 éves, amikor 2019 januárjában aláírt az FC Barcelonához, majd csatlakozott is a katalánokhoz a Toulouse-tól. Egy év alatt összesen öt meccsen kapott lehetőséget, majd elkezdték kölcsön adni.

Előbb a német Schalke, majd a portugál Benfica, végül a francia Nice adott neki lehetőséget, utóbbi helyen alapember lett, így 2021-ben kivásárolták a szerződéséből. Azóta remekül megy neki, jelenleg 24 éves, tavaly bekerült a francia válogatottba, a Transfermarkt pedig már 35 millió euróra becsüli az értékét.

Ahogyan az lenni szokott, Todibo kapcsán egyre többen emlegetik az esetleges visszatérését Barcelonába. Most a játékos is megszólalt a téma kapcsán.

Visszatérés Barcelonába? Miért ne? Amikor a Barçához érkeztem, az volt a terv, hogy Gerard Piqué helyére kerülök. Megvoltak a képességeim hozzá, de nem álltam készen rá. Barcelonában sokat tanultam Piquétől, Umtitititől és Lenglet-től. Egyáltalán nem bánom a barcelonai időszakomat. Nem kaptam meg a szükséges játékperceket, mert nagyon nagy játékosok voltak előttem, Ernesto Valverde edző pedig nyomás alatt volt, így természetes volt, hogy kevesebbet játszottam

– fogalmazott az EuroBarça szemléje szerint Jean-Clair Todibo.

Ezt láttad már? Áll a bál Barcelonában: Araújo csattanós választ adott Gündogan kritikájára!