Hirdetés

Zidane bírózni kezdett, Barcelonában az asztalt csapkodják

Zidane bírózni kezdett, Barcelonában az asztalt csapkodják
  • Dátum:június 22.
Hirdetés

Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, nagyon csalódott, hogy a Real Sociedad elleni, vasárnap esti 2–1-es siker után kizárólag a bíró döntéseire vonatkozó kérdéseket kapott, noha együttese a győzelemmel pontszámban beérte a Barcelonát.

A meccs előtt egy nappal a francia trénernek meg kellett védenie csapatát, miután Gerard Piqué, a Barca védője azt sejtette: a játékvezetők a madridiakat segítik, erre jó példa a Valencia elleni 3–0-s siker, amikor Rodrigo Moreno gólját nem adták meg. Ezután következett a vasárnapi összecsapás, amelyen három fontos döntés is a Realnak kedvezett – írja az MTI.

  • Top 10 eltékozolt magyar tehetség – a lista
  • Rebrov megüzente a Fradi-szurkolóknak, hol folytatja – klikk

Bosszant, hogy az emberek a bírókról beszélnek úgy, mintha mi semmit nem csináltunk volna a pályán. Persze nem ellenőrizhetjük, hogy az emberek mit mondanak. Nyerjük a meccseket a pályán, és ma is ezt tettük. Megérdemelten győztünk

– mondta Zidane.

A Real Sociedad ellen Sergio Ramos szerzett vezetést vitatható szabálytalanság után megítélt 11-esből, majd Adnan Januzaj gólját les miatt nem adták meg. A madridiak második találatát – VAR döntés után – Karim Benzema szerezte úgy, hogy az átadást a karja felső részével szelídítette meg.

Címlapfotó: facebook/realmadrid