Hirdetés

A csatárklasszis bevallotta, hogy megkereste a Barca

A csatárklasszis bevallotta, hogy megkereste a Barca
  • Dátum:augusztus 29.
Hirdetés

Ez a csütörtök is tartogat meglepetéseket. Miközben a fél világ azt hitte, hogy légből kapott információ, Carlos Vela megerősítette, igazak voltak a pletykák: valóban közel állt ahhoz, hogy az elmúlt télen a Barcelonához kerüljön kölcsönbe – írja a Jenkifoci.

– Nagyon közel volt a megállapodás. Két hónapja tartott a szünet a rájátszás után. Ott ültem a tengerparton kezemben egy koktéllal, amikor az ügynököm felhívott és azt mondta: a Barcelona akar téged. Azt szeretnék, hogy négy hónapig kölcsönben náluk szerepelj és aztán visszamehetsz Los Angelesbe. Rögtön igent mondtam. Mondtam az ügynökömnek, hogy ne vacakoljon a fizetéssel, nem érdekel mennyit kapok, csak hozza össze. Holnap neki is állok edzeni, két hét múlva teljesen rendben leszek fizikálisan. Ha Barcelona, vagy a Real Madrid hívja, az ember nem mondhat nemet. Ha csak rajtam múlt volna, biztosan összejött volna az üzlet – mondta a Los Angeles FC sztárja egykori csapattársa, a jelenleg Kansasben szereplő Benny Feilhaber podcastjában.

Vela nem árult el részleteket arról, hogy miért nem jött össze az üzlet. A katalán csapat végül Kevin-Prince Boateng mellett tette le a voksát…

A PSG most a Real Madrid ikonját viszi! Klikk!