Hirdetés

A legmenőbb játékok, amelyekre 2023-ban számíthatsz

A legmenőbb játékok, amelyekre 2023-ban számíthatsz
  • Dátum:július 10.
Hirdetés

Bár már elérkeztünk az év első feléhez, 2023 még bőven rejt meglepetéseket számodra, és ami külön örömmel töltheti el a játékosokat, hogy idén nagy izgalmak várnak még ránk a videojátékok és kaszinójátékok terén is.

A világ legkiválóbb játékfejlesztői ebben az évben sem lustálkodtak, és nagyon sokat dolgoztak azon, illetve dolgoznak is azon, hogy önmagukat és vetélytársaikat is felülmúlják. Nézzük, miből is lehet válogatni idén!

Legmenőbb játékok, amelyekre idén számíthatsz:

  • Starfield
  • Baldur’s Gate 3
  • Exoprimal
  • Immortals of Aveum
  • The Legend of Heroes: Trails into Reverie
  • Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg

Hamarosan kipróbálhatjuk a legújabb PC játékokat!

A PC játékok között ebben az évben nagy népszerűségnek örvendenek az RPG játékok, amelyek általában több szereplős játékok és úgynevezet role-playing game-ek, azaz szerepjátékos játékok. Idén nyáron a Bethesda Starfield nevű játéka lesz az egyik legnagyobb durranás.

A csillagok között zajló kalandok remek kikapcsolódást ígérnek a szerepjátékok kedvelőinek. Érdekesség, hogy a játéknak várhatóan gigantikus gépigénye lesz, erre érdemes figyelni.

Egy másik PC-játék, aminek a megjelenésére ezen a nyáron számíthatunk a Baldur’s Gate 3, amelyik a Larian Studios legújabb és legjobban várt alkotása.

A dínók visszatérnek – várható XBOX játékok

Az Exoprimal egy vadonatúj, előd nélküli online lövöldözős játék lesz, amelyet a Capcom fejlesztett ki. A sztori 2024-ben játszódik, amikor is az emberiséget a visszatért dinoszauruszok támadják meg.

Az XBOX játékok között nem ez lesz az egyetlen, amelyikre 2023-ban számíthatunk, hiszen többek között ott van még az Ascendant Studios elképesztő látványvilágot ígérő játéka, az Immortals of Aveum.

Legjobb Playstation játékok 2023-ban

A Playstation 4 és a Playstation 5 konzolon is elérhető lesz 2023 nyarától a The Legend of Heroes: Trails into Reverie és az Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg. Ezt a kaland- és szerepjátékot a Nihon Falcom fejlesztette ki, és a Playstation mellett a Nintendo Switch-en és Windows operációs rendszerrel működő asztali gépen is játszani lehet.

Egy várva várt remake is megjelenik

Az Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg egy régen várt remake, amelyiknek a fejlesztője a Gust. Ez egy hangulatos, laza, könnyed játék, amelyet azok is fennakadások nélkül élvezhetnek, akik a korábbi verziót nem ismerik.

Új online kaszinójátékok is várhatóak

Lemon kaszinó bejelentette rengeteg új online kaszinó játékok várni ebben az évben,, így érdemes szemfülesnek lenni. A Pragmatic Play, a világ egyik legelismertebb nyerőgépes játékfejlesztő vállalata 2023 nyarán ki fogja adni a Fat Panda nevű aranyos nyerőgépes játékát.

Ez a magas volatilitású, nagy nyereményekkel kecsegtető játék biztosan sokak tetszését elnyeri majd az online szerencsejáték világában!

A Relax Gaming sem volt rest!

A Relax Gaming egy másik igazán népszerű játékfejlesztő vállalat, 2023 nyarán ettől a remek csapattól is számíthatunk némi extrára. A Cluster Pays rendszerrel működő Torii Tumble nyerőgépes játék nagyszerű látványvilággal, és nem utolsó sorban magas RTP-aránnyal fog berobbani a nyerőgépes játékok piacán.

Ha szeptember, akkor krumplik!

A Print Studios nem mindennapi tematikát választott egyik legújabb játékának alapjául. A 2023 szeptember végén érkező nyerőgépes játék ismerős lehet azok számára, akik nem először hallanak a Print Studios-ról. Ezúttal a Royal Potato 2 nevű játékkal fogják megörvendeztetni a kíváncsi közönséget.

Ne maradj le az újdonságokról!

Ne feledd, az itt felsorolt játékok csupán a jéghegy csúcsa! A játékfejlesztők hihetetlenül kitettek magukért, nagyon sok mindennel készültek az online játékok kedvelői számára. Az már biztos, hoy lesz miből válogatni!

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb kiadványokról, ajánlom, hogy kövesd a játékosok fórumait. Ez azért is lehet hasznos számodra, mert ezeken az oldalakon véleményeket is olvashatsz, amelyek segíthetnek neked is abban, hogy megtaláld a számodra legvonzóbb, legmegfelelőbb játékokat. A videojátékokkal szemben egyébként az online kaszinójátékok nagy előnye, hogy ezeket online ingyenesen is kipróbálhatod, én pedig azt ajánlom, mindenképp élj a lehetőséggel!