Hirdetés

A Liverpool szupersztárját akarja a Barcelona, kezdődnek a tárgyalások

A Liverpool szupersztárját akarja a Barcelona, kezdődnek a tárgyalások
  • Dátum:június 19.
Hirdetés

Joan Laporta klubelnök többször is nyilvánosan beszélt róla, hogy új (bal)szélsőt akar igazolni az FC Barcelona. Ha hihetünk a spanyol sajtónak, a jelöltek listája két labdarúgóra szűkült; egyik transzfer sem ígérkezik könnyűnek.

Nem először vetődik fel, hogy a klub nagyon szeretné szerződtetni Nico Williamst, az Athletic Bilbao huszonegy éves labdarúgóját. A spanyol futballista amolyan „álomigazolás” lenne, ezt erősítette meg a Mundo Deportivo nevű katalán lap felmérése is.

Deco sportigazgató ugyanakkor Luis Díazra szavaz. Úgy tudni, a Liverpool kolumbiai klasszisát foglalkoztatja a klubváltás, és a Barca versenyben lehet érte, amennyiben sikerül orvosolni az anyagi problémáit. Nyilvánvaló, hogy a spanyol együttes elsősorban néhány topjátékos eladásából szerezhet pénzt, ezt követően indulhat harcba Díazért.

A Sport kolumbiai forrásokra hivatkozva azt írja, az FCB képviselői a héten az Egyesült Államokban kezdenek tárgyalni Díaz képviselőivel.

Breinner Arteta Canizares újságíró szerint a 27 esztendős csillag távozni akar angol együttesétől, nagy kérdés, az FC Barcelona képes lesz-e előteremteni a 70-75 millió eurós átigazolási összeget.

Osimhen felfoghatatlan klubváltása az olasz lapok címlapján – KLIKK a részletekért!