Hirdetés

A menedzsere mondta: Sigér Dávid a Real Madridba igazolhat

A menedzsere mondta: Sigér Dávid a Real Madridba igazolhat
  • Dátum:október 8.
Hirdetés

A válogatottat sújtó sérülések, illetve eltiltások miatt a horvátok elleni csütörtöki Eb-selejtezőn jó eséllyel először lehet kezdő a nemzeti csapatban Sigér Dávid, aki jövő hónapban tölti be a 29. életévét. A ferencvárosi középpályás mesébe illő útjáról menedzserével, Horváth Zsolttal beszélgetett a Nemzeti Sport.

Érdekes kérdés, hogy lehet az, hogy Sigér Dávidból csak huszonhét évesen lett Fradi-játékos, és most már senki sem is fogja megmondani, miért nem korábban  Az biztos, amikor a Fradihoz került, kevesen gondolták volna, hogy ezt a szintet is megugorja, és a válogatottságig is eljut. Olyan, mint a mesebeli legkisebb királyfi, akire senki sem számít, de a végén learatja a babérokat

– mondta Horváth.

A menedzser félig viccesen megjegyezte, hogy a tendencia alapján akár a Real Madrid is lehetne a következő állomás.

Az eddigi fejlődéstörténete alapján hat-hét év múlva a Real Madrid fogja szerződtetni – mondta mosolyogva Horváth. – A viccet félretéve, komolyan gondolom, hogy a teljesítménye alapján még egy ugrás benne lehet a pályafutásában, ami nyilvánvalóan külföldi szerződést jelenthetne, de jól érzi magát a Ferencvárosban, akár négy-öt évig is el tudom képzelni a Fradiban.

A teljes beszélgetést, rengeteg érdekességgel, itt lehet elolvasni.

Cristiano Ronaldo megmozdulására nincsenek szavak – VIDEÓ

Címlapfotó: www.fradi.hu