Hirdetés

A pénz nem számít, épül a Premier League új szupercsapata

A pénz nem számít, épül a Premier League új szupercsapata
  • Dátum:május 9.
Hirdetés

A tulajdonosváltás előtt álló és nagy terveket szövögető Newcastle United labdarúgócsapata hetvenmillió fontot, vagyis nagyjából 28 milliárd forintot áldozna Philippe Coutinhóra és Kalidou Koulibalyra is.

  • Rémes hír: erre számítsatok a futball újraindulása után – klikk
  • Gigafizetéssel reaktiválnák a holland Arjen Robbent – részletek

A Mundo Deportivo spanyol lap úgy tudja, hogy a 27 éves Coutinho első helyen áll a Newcastle kispadjára kiszemelt új vezetőedző, Mauricio Pochettino kívánságlistáján. A brazil középpályás barcelonai szerződése 2023-ig érvényes, müncheni kölcsönadása pedig idén nyáron jár le, és a Bayern nem kívánja megtartani. Korábbi sajtóhírek szerint a 2013 és 2017 között Liverpoolban sikeres időszakot töltött Coutinho után több angol klub – a Newcastle United mellett az Everton, a Chelsea, Tottenham Hotspur, a Manchester United és a Leicester City – mutatott erőteljes érdeklődést a közelmúltban – írja az MTI.

A Sky Sports eközben arról is beszámolt, hogy a Newcastle a Napoli 28 éves középhátvédjét, Kalidou Koulibalyt is megszerezné. Információik szerint a játékos számára meggyőző lehet az angol klub részéről erősítésekre szánt összeg, amelynek köszönhetően versenyben lehet a Premier League legerősebb csapatival: harcban állhat a dobogós helyekért, valamint a Bajnokok Ligája-kvalifikációért.

Itt mutattuk, hogy állhat fel a sztárokkal felpumpált új Newcastle United – klikk >>>