Hirdetés

A Real Madrid kőkemény üzenetet küldött Mbappénak, mindenki döbbenten figyel, mi történik most

A Real Madrid kőkemény üzenetet küldött Mbappénak, mindenki döbbenten figyel, mi történik most
  • Dátum:augusztus 17.
Hirdetés

Korábban is írtunk már arról, a látszólagos békekötés ellenére teljesen bizonytalan, hogy miként alakul Kylian Mbappé jövője.

Azt, hogy Mbappét visszaengedték az első keret felkészülésébe, Nasszer al-Kelaifi azzal indokolta, hogy kedvező fordulatot vettek a játékossal való egyeztetések. Arról beszélt, különböző lehetőségekről tárgyalnak, de az új megállapodásba biztosan beletesznek kivásárlási összeget, amit 2024 nyarán „aktiválhat” a játékos.

A Real Madridhoz ezer szállal kötődő El Chiringuito viszont azt állítja, ez a megoldás biztosan örökre elvágja Mbappét attól, hogy álmai klubjába igazoljon.

A Real Madrid figyelmeztette Kylian Mbappét, soha nem lesz a játékosuk, ha ismét úgy dönt, szerződést hosszabbít a Paris Saint-Germainnel

– írják.

Nagy kérdés, mit reagál erre az „üzenetre” a továbbra is Madridba vágyó szupersztár.

A francia sztárfutballista körül akkor robbant ki a balhé, amikor Mbappé levélben közölte a PSG irányítóival, hogy nem kívánja meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, a PSG vezetése viszont mindenképpen szeretné elkerülni, hogy a szerződése lejártakor ingyen távozhasson.