Hirdetés

Ancelotti távozik, négy jelölt van a Real Madrid kispadjára

Ancelotti távozik, négy jelölt van a Real Madrid kispadjára
  • Dátum:július 6.
Hirdetés

Tegnap vált hivatalossá, hogy utolsó szezonját kezdi meg a Real Madrid kispadján az olasz sikeredző, Carlo Ancelotti, aki 2024 nyarán a brazil válogatott irányítását veszi át.

A Fichajes úgy tudja, a hír nem érte váratlanul Florentino Pérez elnököt, akinek már vannak jelöltjei a padra.

Xabi Alonso

A Real Madrid korábbi középpályása, a Bayer Leverkusen jelenlegi edzője tökéletes megoldás lenne a kispadra. Olyan szakember, aki tudna bánni a csapat fiatal sztárjaival, emellett a német futballban szerzett tapasztalata friss és modern szemléletet hozhat a csapatnál.

Raúl

Raúl González Blanco neve sem először vetődött fel a csapatnál, tulajdonképpen évek óta ő az első számú jelölt a kispadra. Ellene szól, hogy edzőként nincs tapasztalata a felnőtt fociban, de a klub utánpótlásában évek óta remek munkát végez.

Álvaro Arbeloa

Ő is egy házon belülről érkező megoldás lehet, akinek az utánpótlásban végezett munkájáról mindenki az elismerés hangján szól, azonban neki sincs tapasztalata a felnőtteknél.

José Mourinho

A portugál szakember Florentino Pérez személyes kedvence, ha az elnökön múlna biztosan a portugál venné át a csapatok, aki győztes mentalitásával, elkötelezettségével sikerre vihetné a Real Madrid „új projektjét”.