Hirdetés

Angliából érkezhet a magyar válogatott csodafegyvere?

Angliából érkezhet a magyar válogatott csodafegyvere?
  • Dátum:április 23.
Hirdetés

Nagyszüleinek köszönhetően a magyar vagy az ukrán válogatottban is játszhatna Callum Styles, aki a Championship hatodik helyén álló Barnsley játékosa – vette észre a játékossal készült interjút a Csakfoci.

A labdarúgó a középpálya bal oldalán bevethető, 21 éves. Az angol másodosztály most futó szezonjában 39 mérkőzésen lépett pályára, 4 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott.

Styles ugyan angol állampolgárságú, de a nagyszülei révén a magyar és az ukrán válogatottba is kaphat meghívót, ha valamelyik szövetség igényt tart a játékára.

– Mindig is az volt az álmom, hogy egy nemzeti csapatban játszhassak, így ha valaha is kapok egy meghívót, az egy valóra vált álom lesz. Továbbra is azon fogok dolgozni, hogy erre sor kerüljön. Nem is igazán számít, hogy végül melyik ország válogatottja lesz majd ez, a legfontosabb, hogy nemzetközi szinten is szerepeljek. Remélem, hogy a jövőben meghívót kapok egy U21-es vagy felnőtt válogatottba, de egyelőre továbbra is a Barnsleyra fogok koncentrálni, aztán majd meglátjuk, mi lesz később – mondta Styles a barnsleychronicle.com-nak.