Hirdetés

Átigazolás: fél Európa vinné a klasszist, de Jürgen Klopp Liverpoolja lesz a befutó

Átigazolás: fél Európa vinné a klasszist, de Jürgen Klopp Liverpoolja lesz a befutó
  • Dátum:szeptember 13.
Hirdetés

A Liverpool FC már a jövő csapatát épít, amikor olyan középhátvédet keres, aki rövid és hosszú távon is a csapat segítségére lehet. A Fichajes úgy tudja, hogy az egyik játékos, aki megfelel ezeknek a kritériumoknak a Sporting CP labdarúgója, Goncalo Inácio.

Jürgen Klopp úgy véli, hogy a mindössze 22 éves futballista akár „azonnal” tudna csatlakozni a Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Joel Matip hármashoz, és nem csak neki adna több variálási lehetőséget, de egyben fiatalságot is vinne a védelem tengelyébe.

Az idei szezonban Inácio a Sporting mind a négy bajnokiján kezdő volt, a szaksajtó pedig úgy látta, csapata vezéregyénisége volt.

A Liverpool állítólag harmincmillió eurót is hajlandó lenne áldozni rá, de ennek ellenére nem lesz könnyű dolga, mert több európai sztárcsapat látókörében is ott van a középhátvéd.

Ahhoz képest, hogy jelenleg nincs átigazolási szezon a „hírek” ugyanúgy érkeznek. A spanyol sport például azt állítja, Vinícius Júnior és Kylian Mbappé ugyanabba a Premier League-csapatba igazolhat. Itt írtunk róla.

El Liverpool se fija en uno de los centrales de moda en Europa

Közzétette: Fichajes.net – 2023. szeptember 12., kedd