Hirdetés

Az olasz sajtó szerint Cristiano Ronaldo nevetséges hibája miatt esett ki a Juventus – FOTÓ, VIDEÓ

Az olasz sajtó szerint Cristiano Ronaldo nevetséges hibája miatt esett ki a Juventus – FOTÓ, VIDEÓ
  • Dátum:március 10.
Hirdetés

A Porto nagy meglepetésre kiejtette a Juventust, mivel a 2-1-re megnyert hazai mérkőzés után kedden hosszabbítást követően csak 3-2-re kapott ki a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Jól kezdett a Juventus, az első percek után azonban a Porto rendezte sorait és veszélyes kontratámadásokat vezetett, az egyik végén pedig büntetőhöz jutott és 20 perc után vezetett. A torinóiakat megzavarta a gól, feszülten, rengeteg hibával játszottak és az első félidőben nem tudtak mit kezdeni a portugálok feltolt védekezésével. A fordulás után nagyot fordult a meccs képe, a Juventus gyorsan egyenlített, majd emberelőnybe került és még a félidő közepe előtt Federico Chiesa második találatával átvette a vezetést – írja az MTI.

A rendes játékidő folytatásában nagy fölényben volt a hazai együttes, ám nem tudott újra betalálni, így a hosszabbítás következett.

A ráadás első felében csapkodó és durva volt a játék, a másodikban viszont egy szabadrúgásból Sergio Oliveira ismét gólt rúgott, amire hiába válaszolt gyorsan a Juve, a két idegenben szerzett gól a Porto továbbjutását eredményezte.

Az olasz sajtó szerint a Juventus “sorfala” hatalmasat hibázott a mindent eldöntő gól gól előtt, több orgánum is nekugrott Cristiano Ronaldónak, hogy miért nem maradt fegyelmezetten a helyén a lövés pillanatában.

Ezt láttad? Íme Szoboszlai Dominik bombázó barátnője: már közös kép is látható – FOTÓK – KLIKK!

Az eset: