Hirdetés

Bajban a Real Madrid, az európai sztárcsapat 200 millió eurót ajánl Kylian Mbappéért

Bajban a Real Madrid, az európai sztárcsapat 200 millió eurót ajánl Kylian Mbappéért
  • Dátum:július 25.
Hirdetés

A Mirror információi szerint a Liverpool hajlandó kétszázmillió eurót fizetni a PSG-nek, és szeretné még ezen a nyáron a csapatában tudni Kylian Mbappét.

A hírt a spanyol AS is megerősítette, ők is arról írnak, Jürgen Kloppék elő tudják teremteni ezt az összeget, és napokon belül hivatalos ajánlatot tesznek a PSG asztalára. Ugyanakkor arra is emlékeztetnek, hogy a végső szót a Real Madridba vágyódó játékos mondja ki, nem elég a klubjával megegyezni.

Összefoglalni is nehéz, hogy mennyi minden történt az elmúlt napokban a francia szupersztárral: előbb közölte a PSG vezetőivel, hogy jövő nyáron – egy záradék értelmében megteheti – kilép a 2025 nyaráig szoló szerződéséből, majd Nasszer al-Kelaifi kijelentette: vagy hosszabbít, vagy idén nyáron eladják, ingyen biztosan nem mehet el. Az al-Hilal háromszázmillió eurót ajánlott érte, de az Arsenal és az FC Barcelona is felbukkant az átigazolási pletykákban, miközben a klub Mbappét nem vitte el a csapat japán túrájára.

Természetesen a Real Madrid is ott van a kérők közt, de Florentino Pérez elnök állítólag nem hajlandó fizetni a játékosért, jövő nyáron, ingyen vinné a klasszist.

Úgy tudni, a PSG arra készül, hogy a 2023-24-es szezonban egyáltalán nem engedi pályára lépni Mbappét, ha nem hajlandó egyetlen kérővel sem megegyezni.