Hirdetés

Balotelli csodagólját nézi az egész világ – VIDEÓ

Balotelli csodagólját nézi az egész világ – VIDEÓ
  • Dátum:január 13.
Hirdetés

Kylian Mbappé és Richarlison mellett három női játékos is bekerült az év góljának járó Puskás-díj jelöltjei közé – a 11-es listát csütörtökön tette közzé a FIFA.

A jelöltek közül a szervezet honlapján szavazók választják ki a három legszebb gólt, majd egy szakmai testület dönt a győztesről.
A francia válogatott ásza, Mbappé a katari világbajnokság döntőjében szerzett második találatával került be a legjobbak közé, míg a brazil Richarlison a szerbek elleni, akrobatikus mozdulattal, félfordulattal elért góljával „pályázik”.
A listán szerepel még az olasz Mario Balotelli, a francia Théo Hernández és Dimitri Payet, az U23-as találkozón eredményes ausztrál Alou Kuol, az argentin Francisco González Metilli és a lengyel Marcin Oleksy. A nőket a francia Amandine Henry, az angol Alessia Russo és a spanyol Salma Paralluelo képviseli – írja az MTI.

Az internetes szavazás már el is indult, február 3-ig lehet voksolni. A FIFA február elején hozza nyilvánosságra a legjobb hármat, majd a díjat február 27-én adják át.

Nagy meglepetést nem jelentene, ha Mario Balotelli török bajnokságban lőtt gólja nyerné el a címet: