Hirdetés

Barcelonában sokkot kapnak, ha a Real Madrid szerződteti ezt a klasszist

Barcelonában sokkot kapnak, ha a Real Madrid szerződteti ezt a klasszist
  • Dátum:szeptember 26.
Hirdetés

Amint arról a Sportposzt is beszámolt, újabb fantasztikus igazolást tervez az FC Barcelona. A kiszemelt a LaLiga egyik legjobban cselező és szélvészgyors labdarúgója, Nico Williams. A spanyol válogatottban is bemutatkozó huszonegy esztendős szélső bilbaói szerződése az idény végéig érvényes, vagyis – amennyiben nem hosszabbít – a Barca ingyen szerződtetheti. A Sport beszámoló szerint az Athletic vezérkara tud a rivális érdeklődéséről.

A katalán lap úgy értesült, Xavi Hernández edző és a szakmai stáb jó ideje követi a támadó – Inaki Williams öccse – pályafutását, a megszerzése remekül illeszkedne a „fiatalítási programba”.

„Apró bökkenő”, hogy a legfrissebb hírek szerint az ifjú Nico a Real Madrid érdeklődését is felkeltette, mi több, az El Chiringuito című népszerű tévéműsorban azt állították, a játékos szívesebben menne a fővárosiakhoz. Bilbaói források szerint a tárgyalások elakadtak, és vészesen közeledik jövő január, amikor is Williams – illetve az őt képviselő menedzser – már szabadon tárgyalhat más klubok illetékeseivel…

Ancelotti két igazolást kért a Real Madrid megerősítésére – klikk a részletekért!

Címlapfotó: twitter/fcbarcelona