Hirdetés

Hamarosan három játékos aláírását jelentheti be a Bayern München

Hamarosan három játékos aláírását jelentheti be a Bayern München
  • Dátum:május 5.
Hirdetés

Herbert Hainer, a Bayern München labdarúgóklub elnöke arra számít, hogy hamarosan szerződést tudnak hosszabbítani a csapatkapitány Manuel Neuerrel, valamint David Alabával és Thiago Alcántarával.

A három futballista jelenlegi szerződése jövőre jár le, Hainer azonban azt nyilatkozta a Kicker szaklapnak, hogy “belátható időn belül” megkötik a játékosokkal az új megállapodásokat.

Nem sürgetjük a labdarúgóinkat, de a lehető leghamarabb tisztázni szeretnénk a helyzetet

– jelentette ki az elnök.

Thomas Müller és Alphonso Davies nemrég hosszabbította meg a szerződését 2023-ig, illetve 2025-ig, Hansi Flick vezetőedző pedig ugyancsak 2023-ig kötelezte el magát Münchenben.

Korábban a német sajtó arról írt, hogy Neuerrel nehézségekbe ütközik a megállapodás aláírása, mert a válogatott kapus hosszabb időre szóló szerződést akar, mint amilyet a Bayern ajánlott neki. Az osztrák válogatott Alaba nem zárta ki, hogy máshova igazoljon, míg Thiago müncheni jövője az utóbbi időben bizonytalanná vált, ő azonban éppen hétfőn nyilatkozta, hogy a Bayernből szeretne majd visszavonulni – írja az MTI.

Hainer szerint ugyanakkor a bajor egyesület még csak el sem gondolkodott azon, hogy a három játékos közül akár csak az egyiket is eladja.

Miért kellene elmenniük? A világ egyik legjobb és legjobban irányított csapatában futballoznak

– fogalmazott az elnök.

Ezt láttad?Óriási balhé van a Bundesligában! Kiszivárgott egy vérciki felvétel a Hertha öltözőjéből – VIDEÓ – Klikk!