Hirdetés

Bundesliga: hatalmas cirkusz Sallai Roland körül, edzője kitálalt a hozzáállásáról

Bundesliga: hatalmas cirkusz Sallai Roland körül, edzője kitálalt a hozzáállásáról
  • Dátum:március 31.
Hirdetés

Németországban óriási cirkusz lett abból, hogy Sallai Roland édesapja azt nyilatkozta, fia azért nem játszik a Bundesliga negyedik helyén álló Freiburgban, mert ajánlata van Olaszországból, és nyáron váltani akar.

Az M4 Sport vette észre, hogy Christian Streich a Sport Bildben fakadt ki.

De jó lenne, ha ott tartanánk, ha a Lazio, vagy a Manchester City érdeklődik valamelyik játékosunk iránt, már nem is játszatjuk. Jó lenne, ha ezt megengedhetnénk magunknak, és nem függnénk többé a játékoseladásokból befolyó pénztő

– mondta a tréner, aki azt is hozzátette, a magyar játékosra nem haragszik, mert senki sem tehet róla, hogy milyen szülei vannak.

Streich azt mondta, az utóbbi időben nem elégedett Sallai hozzáállásával és edzésmunkájával, ezért jut kevesebb szerephez.

Nem volt túl jó az utóbbi meccseken, és az edzéseken sem győzött meg, hogy több játékpercet érdemel. Nem véletlenül játsszanak annyit olyan játékosok, mint Grifo, Gregoritsch, Doan vagy Höler: egyszerűen jobban teljesítenek, jobb hangulatban is vannak. Attól, hogy valaki nem játszik, még elvárom, a következő edzésen kifogástalan legyen a hozzáállása. Megértem, ha feldúlt valaki. De ha az edzésteljesítménye nem a tőle telhető legjobb, akkor nincs keresnivalója a pályán. Én így látom a helyzetet

– mondta.

Sallai Roland 18 mérkőzésen lépett pályára eddig az idény során a Freiburg első csapatában, egy gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez, igaz ősszel csúnya sérülés is hátráltatta.

Fotó: MLSZ