Hirdetés

Felfele bukik? Sztárcsapatnak adja el Coutinhót az FC Barcelona

Felfele bukik? Sztárcsapatnak adja el Coutinhót az FC Barcelona
  • Dátum:május 8.
Hirdetés

Egyre nő a valószínűsége, hogy Mauricio Pochettino mellett Philippe Coutinho is a Newcastle Unitedbe szerződik.

Nemcsak a Newcastle várja a Premier League beleegyezését, hogy a klubot 300-400 millió euróért megvegye a szaúdi koronaherceg, Mohamed bin Szalmánhoz köthető tulajdonosi csoport, hanem a Barcelona is.

A „szarkák” a Tottenham korábbi menedzserét, Pochettinót szemelték ki a csapat élére – s nem mellékesen a világ egyik legjobban fizetett edzőjévé tennék –, a Mundo Deportivo szerint pedig az argentin tréner első kívánsága nem más, mint hogy a Newcastle szerződtesse Coutinhót – aki még nagyon fiatalon, az Interből érkezett kölcsönjátékosként a 2011-12-es szezonban játszott Pochettino kezei alatt az Espanyolban.

Százmilliót kérnek érte

A brazil támadó középpályás a Barcelona játékosa, de a mostani szezont kölcsönben a Bayern Münchennél tölti, a bajorok viszont– a klubnak elővásárlási joga lenne rá – nem tartanak igényt a futballistára, akiért 120 millió eurót kéne fizetniük a katalánoknak – foglalta össze a spanyol sajtó híreit az M4Sport.

A koronavírus-járvány miatt azonban valamelyest csökkent a 27 éves játékos ára – a Transfermarkt 56 millió eurón jegyzi a piaci értékét –, akiért a Barcelona 100 milliót kér a Newcastle-től.

Ezt láttad? Első a család: Cristiano Ronaldo ezúttal egy ágyjelenetet posztolt – FOTÓ – Klikk!

Címlapfotó: FC Barcelona Facebook