Hirdetés

Csúcsigazolás! Tűzforró, kivel pótolná Mbappét a PSG – sajtóhír

Csúcsigazolás! Tűzforró, kivel pótolná Mbappét a PSG – sajtóhír
  • Dátum:november 21.
Hirdetés

Több jelentős sportlap átvette a 90min értesülését, mely szerint a Paris Saint-Germain vezérkara igyekszik felkészülni arra az esetre, ha Kylian Mbappé távozik jövő nyáron. A franciák természetesen hatalmas energiát fektetnek abba, hogy sikerüljön maradásra bírni a legnagyobb sztárt, a búcsú mégsem zárható ki (Real Madrid? Liverpool?).

Amint arról a francia Le10sport is beszámolt, a párizsi klub ez esetben lépne a nápolyi Hvicsa Kvarachelia felé. A grúz (georgiai) szélső az előző évadban lett igazi „szenzáció”, amikor is rengeteget tett a Napoli olasz bajnoki címéért.

Kvaracheliért csak úgy záporoztak az ajánlatok, az angol topcsapatok – Manchester United, Chelsea, Newcastle – mellett a Real Madrid és a Bayern München érdeklődéséről is lehetett hallani, noha a nápolyi vezetők leszögezték, százmillió euró alatti ajánlatokat meg sem hallgatnak.

Gyanítható, hogy a Paris Saint-Germain képes lenne előteremteni a kívánt összeget, s ha Mbappé valóban lelép, megpróbálja szerződtetni a huszonkét esztendős támadót, akit 2027-ig köt megállapodás a Serie A aranyérmeséhez.

Robbantott a Sport: Xavi közölte, kit akar a Barcában látni – klikk a részletekért!

Címlapfotó: facebook/psg