Hirdetés

Dárdai Pál hazatér? Kimondta a csapatnevet, ahol örömmel edzősködne

Dárdai Pál hazatér? Kimondta a csapatnevet, ahol örömmel edzősködne
  • Dátum:szeptember 12.
Hirdetés

Dárdai Pál nem érez hiányt amiatt, hogy múlt héten szerződést bontott vele a Hertha BSC labdarúgóklub, amelynél játékosként, majd edzőként összesen huszonöt évet töltött.

Dárdai az ötödik Sport és Innováció Konferencia, valamint a 2013-ban elhunyt Németh Ferenc sportfotós képeiből készített kiállítás apropóján rendezett hétfői sajtótájékoztatón a közmédiának elmondta: játékosként, a felnőtt csapat edzőjeként, valamint korosztályos együttesek szakmai vezetőjeként ez az időszak az életében egy „adok-kapok kapcsolat” volt – írja az MTI.

  • Öt játékos aláírását jelentheti be a Manchester United – klikk
  • Asensio óriási cirkuszt csinált, mert Ancelotti nem cserélte be – videó

Sikeres időszakban futballoztam a Herthában, edzőként rengeteg pénzt kerestem a klubnak, és mint utánpótlásedző, az akadémiát pár emberrel a semmiből emeltük a legjobbá. Amikor azt mondják, hogy kaptam egy komoly végkielégítést, egy jackpotot, akkor én ezeken szoktam elgondolkodni. Mindenesetre nem érzek hiányt a sztoriban, előbb utóbb mindennek vége van, ezt tudja mindenki. Az utánpótlásban már nagyon régóta nem igazán dolgoztam, mindössze fél évet, közben meg elment hat-hét év, hogy nem voltam benne. Így döntött Fredi Bobic sportigazgató, amit teljesen elfogadtuk, a család és én is

– mondta.

Dárdai elárulta, Bundesliga-klubtól még nem keresték, ellenben külföldi együttesek már érdeklődtek nála.

Ezek az ajánlatok mindig jönnek-mennek. Egyelőre még nem érzem magamban azt a motivációt, hogy holnap edző akarok lenni. Ezt csak az tudná megváltoztatni, ha jönne egy olyan telefonhívás, ami kicsit megmozgatja az embert, amire azt mondja, hogy van benne egy kis érzelem. Ez lehet akár a Siófok, mert nagyon szeretek Zamárdiban lenni, vagy bármilyen más kis és nagy csapat, csak én érezzem azt, hogy igen, ezt akarom és meg tudom csinálni. Viszont csak pénzért nem megyek sehova

– fejtette ki.

Dárdai elmondta, gyakran jár a Fehérvár és amennyiben ideje engedi, akkor a dunaszerdahelyi DAC mérkőzéseire, de nem azért, hogy edzőként kispadot kapjon, hanem mert szereti a sportágat, és mindkét klubot a családias közeg jellemzi, amelyben kifejezetten jól érzi magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Címlapfotó: M4 Sport