Hirdetés

Dárdai Pál komoly ajánlatot kapott Nyugat-Európából

Dárdai Pál komoly ajánlatot kapott Nyugat-Európából
  • Dátum:július 7.
Hirdetés

Dárdai Pál a Pécsi Újságnak mesélt arról, hogy nem esik le a karikagyűrű ujjáról, mert kis srácokkal kell dolgoznia a Hertha BSC-nél, szerinte ez a legszebb állása.

Dárdai maga beszélt arról, rajta múlt, hogy így alakult a a pályafutása.

– De igen, rengeteg volt, nagyon komoly felkérések mind a Bundesliga első osztályából, Kelet- Nyugat- Európából egyaránt. Jó csapatoktól és nagyon sok pénzért, de nem éreztem azt, hogy mennem kellene és csinálni. Nagyon gyorsan elment ez az év. Voltam hospitálni egy-két csapatnál, szerettem volna többhöz is menni, de jött a koronavírus-járvány. Ez az április- május nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, még egy-két csapathoz szerettem volna elmenni megnézni, hogy dolgoznak, mit csinálnak. Viszont teljesen kipihentem magam. Egészségügyi szempontból átvilágítottam magam. A lábamon volt egy ciszta a sportból adódóan, kétszer kellett megműteni. Most már viszont teljesen rendben vagyok. Negyvennégy évesen itt állok egy kis túlsúllyal és egészséges vagyok. Úgyhogy ilyen szempontból ez pozitív. Az is nagyon jó volt, hogy a családdal sokat tudtam foglalkozni. Ez nem tett rosszat, mert az a négy és fél év azért, amit a Herthánáé dolgoztam, sok mindent felőrölt. Nem tudtam úgy odafigyelni az otthon dolgokra, most ezeket is helyre tettük – mondta Dárdai Pál, de azért egy kiskaput nyitva hagyott.

– Én edző vagyok. Nekem a megítélésem rendben van Magyarországon, rendben van Berlinben is. Mind a két helyen megkértek egy-egy feladatra, nem nyomultam. Mind a kettőt nagy duzzogva – jelent meg egy széles mosoly az arcán – elvállaltam, és el is végeztem, szerintem tisztességesen. Németországban benne vagyok egy nagyon komoly kalapban, biztos, hogy lesz nagyon sok ajánlat, de most nem tudom azt mondani, hogy holnap itt vagy ott szeretnék edző lenni. Jelen állás szerint azonosulok a feladatommal, mint mindig, és szívesen megyek az utánpótlásba. Ez a legjobb a családnak, ez a legjobb a belső nyugalmamnak. Hogy mit hoz a jövő, azt majd meglátjuk, mert lehet, hogy elkezdem az edzőséget az utánpótlásban és azt fogom mondani, hogy mégis csak hiányzik a profi futball. Most erről viszont nem tudok beszélni, mert jelen pillanatban nem hiányzik – tette hozzá.

Ezt olvastad? A főszponzor bejelentette, megemeli a támogatást, hogy letudják igazolni Leo Messit! Klikk!

Címlapfotó: MTI