Hirdetés

Átigazolás: váratlan fordulat Alaba-ügyben

Átigazolás: váratlan fordulat Alaba-ügyben
  • Dátum:október 31.
Hirdetés

Hansi Flick vezetőedző nagyon reméli, hogy a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is címvédő Bayern München labdarúgócsapatánál marad az osztrák válogatott, David Alaba.

A 28 éves védő jövőjét illetően még mindig nagy a bizonytalanság, a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalások ugyanis az elmúlt hónapokban nem vezettek sikerre.

Alaba 2008 óta futballozik Münchenben, jelenlegi megállapodása 2021-ben jár le. Ha a Bayern nem tud megegyezni vele, akkor a téli átigazolási időszakban még kaphat érte pénzt, jövő nyáron viszont már szabadon igazolhatóvá válik.

Teljes mértékben tisztában van vele, hogy mi a helyzet Münchenben, a csapatban nagyon jó a hangulat, eredményesen és sikeresen játszunk, mindezt át fogja gondolni, mielőtt döntést hoz

– nyilatkozta Flick pénteken. Hozzátette, nagyon reméli, hogy Alaba marad, de bármi is lesz a döntése, azt a klub tiszteletben fogja tartani.

Alaba kétszer nyert BL-t, kilencszer német bajnokságot, hatszor pedig Német Kupát a Bayernnel, amelynek az előző szezonban is alapembere volt, és nagy szerepe volt abban, hogy a müncheniek a BL és a Bundesliga, valamint a kupa mellett a hazai, illetve az Európai Szuperkupát is elhódították – írja az MTI.

Ezt olvastad? Két hónap, és viheti Szoboszlait a Premier League-csapat! Klikk!

Címlapfotó: FC Bayern München Facebook