Hirdetés

Döntöttek Barcelonában: elájulunk, kié lesz a tízes mez – sajtóhír

Döntöttek Barcelonában: elájulunk, kié lesz a tízes mez – sajtóhír
  • Dátum:szeptember 12.
Hirdetés

A világ számos jelentős sportlapja szenzációként közli az FC Barcelona és a Nike állítólagos megállapodását, mely szerint a januári igazolás, a brazil Vitor Roque kapja a 10-es mezt. Mint ismert, Ansu Fati távozása (Brighton) óta senki sem viseli a kultikus trikót, a Sport című katalán lap egyenesen azt állítja, egyetlen futballista sem akarta/merte elkérni.

Amint azt az angol talkSPORT is megírta, a Nike az elmúlt hetekben erősen szorgalmazta, hogy az új csodagyerek, Lamine Yamal játsszon 10-esben, most viszont fordult a kocka. A tizennyolc esztendős Roque (Athlético Paranaense) jövő év elején érkezik meg a Barcába, nyilvánvalóan a marketing, a reklám szempontjából is óriási szenzáció lenne, ha felhúzná a legendás mezt.

Ha 10-es és Barca, akkor a legtöbben bizonyára Lionel Messi nevét mondják elsőnek. Az argentin futballista előtt is korszakos zsenik játszottak ezzel a számmal a hátukon, elég csak Kubala László, Diego Maradona, vagy a brazil csillagok, Romario, Rivaldo, illetve Ronaldinho nevét említeni.

Otthagyja Madridot, Griezmann bejelentette, hol folytatná – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube/fcbarcelona