Hirdetés

DVTK: autóbalesetet szenvedett a csapat játékosa, kómában van

DVTK: autóbalesetet szenvedett a csapat játékosa, kómában van
  • Dátum:december 4.
Hirdetés

Takács Márton, a DVTK U17 csapatkapitánya utasként súlyos autóbalesetet szenvedett szeptemberben. Ugyan még mindig éber kómában fekszik, de a gondos kezelésnek köszönhetően a fiatal labdarúgó a közelmúltban elhagyta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház intenzív osztályát, az állapota stabil – írja klub honlapján a DVTK.

A csapattársakat és a klub minden játékosát, edzőjét, dolgozóját megrázta a baleset. A fiatalok azóta kettőzött erővel küzdenek a kapitányukért is, az őszi szezon lezárása után az éllovas mögött 2 ponttal lemaradva a 2. helyen állnak a bajnokságban. (Az idény végén az U17 és az U16 összesített eredménye alapján az első 4 csapat jut fel az első osztályba. Ezen a tabellán a DVTK a 1. helyen áll, és 22 ponttal előzi az 5. helyezett Nyíregyházát.)

A DVTK és a DVTK Labdarúgó Akadémia vezetői folyamatosan tartják a kapcsolatot a szülőkkel és mindenben támogatják a családot. A DVTK-család tagjai egy emberként szorítanak, hogy játékosunk mielőbb felépüljön, még ha tudjuk is, hosszú lesz a gyógyulás útja.