Hirdetés

Dzsudzsák Balázs szenzációs góllal üzent a kritikusainak – VIDEÓ

Dzsudzsák Balázs szenzációs góllal üzent a kritikusainak – VIDEÓ
  • Dátum:október 16.
Hirdetés

A Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte az Újpest együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.

Nagy lendülettel vetették bele magukat a küzdelembe a csapatok, de az iram az első negyedórához érve valamelyest lassulni kezdett. A meccset Dzsudzsák szólógólja pörgette fel, hamarosan válaszolt viszont az Újpest, amely aztán még lesgólig és további helyzetekig jutott a szünetig. A döntetlen állás a hazaiakra nézve volt hízelgő, a fővárosiak ugyanis veszélyesebben futballoztak, a félidő hajrájában a DVSC által rendre eladott labdákból kerültek többször helyzetbe.

Fordulás után változatlanul a lila-fehérek tűntek jobbnak, mégis a Debrecen került ismét előnybe, majd valamelyest visszaállt, és megpróbálta már a támadásépítésben megakasztani az Újpestet. Ezzel meggyűlt a baja a vendégeknek, miközben a DVSC-ben nem volt meg a szükséges kreativitás akkor, amikor birtokolta a labdát.

Az újpestiek hamarosan hármas cserével próbáltak frissíteni a csapaton, de alighogy beálltak az új játékosok, máris megszerezte harmadik gólját a hazai együttes. A DVSC ezzel már eldöntötte az összecsapást, ugyanakkor az utolsó percekben még egy gyors ellentámadásból is betalált, így fölényessé vált a sikere – írja összefoglalójában az MTI.

Dzsudzsák Balázs gólja: