Hirdetés

Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs visszakéredzkedett a magyar válogatottba

Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs visszakéredzkedett a magyar válogatottba
  • Dátum:május 5.
Hirdetés

Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs ismét elkapta a fonalat, és egyre jobb teljesítményt nyújt a másodosztályú Debrecenben. A Csákvár elleni nagyszerű gólját megmutattuk, és a Magyar Nemzetnek adott interjúja mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Dzsudzsák gyakorlatilag visszakéredzkedett a válogatott keretébe, az más kérdés, hogy a mondatok eljutnak-e Marco Rossi “lelkéhez”.

A sok-sok országban megfordult futballista elárulta, úgy érzi, tudna segíteni a magyar válogatottnak, ha pedig a szövetségi kapitány meggondolná magát, hatalmasat üvöltene örömében.

Gulácsi Péter sztárcsapatba igazolhat, már a Leipzig is megszólalt – klikk

Házat keres Barcelonában a nyári csúcsigazolás – sajtóhír

Nem számít a rekord. Ha a szövetségi kapitány úgy dönt, hogy akár csak a jelenlétemmel is tudok segíteni a csapatnak, a stábnak és ezt én sem érzem másképp, akkor elképzelhetetlen, hogy ne vállaljam a szereplést és ne tegyek meg minden tőlem telhetőt akár a pályán, akár az öltözőben. Amikor visszatértem Debrecenbe, eleinte mérkőzéshiánnyal küszködtem, nagyon sokat hagytam ki, és én sem voltam elégedett a teljesítményemmel. A kemény munkának és sorozatos meccsterhelésnek köszönhetően ma már örömmel mondhatom, hogy mind fizikailag, mind mentálisan remekül érzem magam. Szerencsére ez most már nemcsak a gólpasszokban, hanem a gólokban is megmutatkozik. Bátran ki merem jelenteni: igen, tudnék segíteni

– mondta Dzsudzsák.

Azt mondta, hogy nagyon régen volt ennyire jó formában.

Talán az előző, 2016-os Eb előtti szakaszban voltam ennyire jó állapotban és ennyire motivált. Jót tett a téli felkészülés, amely során kaptunk egy komoly alapot a bajnoki hajrára. Ez nemcsak a játékom minőségén javított, hanem a fizikai mutatóimon is. Ezt a mai világban már nem pusztán a saját érzéseimre hivatkozva mondhatom, hanem azokra az InStat mérési adatokra is, amelyek feketén-fehéren kimutatják, hogy jó formában vagyok. Ezek az objektív mutatókat tartalmazó adatlapok a szövetségi kapitány rendelkezésére állnak minden játékosról, azokat minden szakember és adott esetben a nyilvánosság is megismerheti. Gondolom, ezeknek az adatoknak is súlyuk van a szakmai döntéseknél

– tette hozzá a debreceni játékos.

Csapatkapitányunk a válogatottságról!⚽🇭🇺

Közzétette: DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) – 2021. május 4., kedd

 

Címlapfotó: twitter/mlsz