Hirdetés

Dzsudzsák nyáron bement a magyar válogatott öltözőjébe, de nem mondja meg, hogy miért

Dzsudzsák nyáron bement a magyar válogatott öltözőjébe, de nem mondja meg, hogy miért
  • Dátum:szeptember 29.
Hirdetés

A Rádió 1-en Balázsék műsorában beszélt a novemberi búcsúmérkőzéséről. A műsorban azt mondta, az élete volt a válogatott és libabőrős érzés belegondolni abba, hogy milyen érzés lesz a nemzeti csapat rekorderének lenni – írja az M4 Sport.

„A naptár most engedte meg, hogy sor kerüljön erre, hogy ne tétmeccsen kelljen elköszönöm a válogatottól” – mondta Dzsudzsák Balázs, aki ezt követően reagált Sebestyén Balázs kérdésére is, mely úgy szólt, ha szenzációs teljesítmény nyújtana Görögország ellen, akkor mi történhet, számol-e még szerinte vele Marco Rossi. „Akkor folytatjuk. Ez a búcsúmérkőzés nem jelenti azt, hogy többet ne lehetnék válogatott. Csupán ad most egy lehetőséget, hogy még egyszer legalább pályára léphetek a nemzeti tizenegyben, így megköszönve azt az elmúlt 12-13 évet melyet a válogatottban töltöttem”.

A beszélgetésből kiderült az is, Dzsudzsák Balázs nyáron már járt a magyar válogatott öltözőjében.

A COVID miatt kialakult helyzetre való tekintettel azzal a tudattal jöttem haza, hogy folytatom a szereplésem a nemzeti csapatban is. Ám folyton akadtak problémák, hol az NB II-ben való játékom nem teremtette meg ezt, hol pedig a kapitány gondolta úgy, hogy nem tudok segítségére lenni a válogatottnak. Mindenesetre örülök, hogy valamilyen szinten sikerül keretbe foglalni ezt most. A nyár volt az első alkalom két év után, amikor bemehettem a nemzeti csapat öltözőjébe. Ennek megvolt a miértje, ezt a kérdést most nem szeretném feszegetni

– mondta Dzsudzsák, aki azt is elárulta, ez a nyár hozta meg az áttörést, és most már biztosan tudja, egyik játékosban és stábtagban sincs harag vagy sértődöttség az irányába.

Fotó: MTI