Hirdetés

Az FC Barcelona bármelyik pillanatban bejelentheti Cavani leigazolását

Az FC Barcelona bármelyik pillanatban bejelentheti Cavani leigazolását
  • Dátum:június 24.
Hirdetés

A Paris Saint-Germain uruguayi válogatott csatára, Edinson Cavani futballkarrierjét az FC Barcelonában folytathatja a Diario Sport értesülése szerint.

A spanyol bajnoki címvédőnél eddig Neymar, a PSG brazil válogatott sztárjátékosa volt az elsőszámú opció, akinek megszerzése azonban egyre kevésbé valószínű, így kerülhetett a képbe a csapattárs Cavani. A spanyol sportlap szerint a 33 éves uruguayi támadó nem hosszabbítja meg e hónap utolsó napján lejáró kontraktusát a párizsiaknál, így szabadon igazolhatóvá válik.

Vasárnapi hír szerint Cavani visszautasította a PSG ajánlatát rövid távú szerződéshosszabbításra, amelynek révén szerepelhetett volna a Bajnokok Ligája augusztusi végjátékában. A francia klub plusz két hónapos megállapodást kínált a gólszerzésben PSG-rekorder uruguayinak.

A francia együttesben 2013 óta játszott 301 meccsén 200-szor eredményes futballista a koronavírus-járvány miatt menet közben befejezettnek nyilvánított 2019/20-as szezonban 21 meccsen szerepelt és hét gólt szerzett – írja az MTI.

Ezt láttad? Gróf szenzációs védése a világ bármelyik bajnokságában megállná a helyét – VIDEÓ – Klikk!

Címlapfotó: PSG Facebook