Hirdetés

El sem hisszük, kit igazolna a Liverpool Mohamed Szalah helyére

El sem hisszük, kit igazolna a Liverpool Mohamed Szalah helyére
  • Dátum:szeptember 27.
Hirdetés

Rendíthetetlen az angol sajtó, határozottan állítja, a Liverpool FC csak átmenetileg tudta „visszaverni a szaúdi támadást”, azaz Mohamed Szalah előbb-utóbb a Közel Keletre költözik. Ahogy a Sportposzt már többször megírta, a majdhogynem korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkező Al-Ittihad 200 millió euró feletti összeget kínált az egyiptomi sztárcsatárért; le a kalappal az angol klub előtt, hogy nyáron képes volt megtartani az egyik legnagyobb kincsét.

Nem kérdés, Jürgen Kloppéknak arra az eshetőségre is fel kell készülniük, hogy eljön az idő, amikor már nem számíthatnak Szalahra. Ha hihetünk a The Sun című újságnak, máris felbukkant a radaron Federico Chiesa, a Juventus olasz válogatott labdarúgója.

A huszonöt esztendős szélsőt 2025-ig köti szerződés a torinóiakhoz, sajtóhírek szerint a ’Pool több mint ötvenmillió eurós ajánlatot készít – márpedig erre az összegre rábólinthatnak az olaszok. A Sun hozzáteszi, Chiesa – aki eddig csak a Fiorentinában és a Juvéban szerepelt – már kiköthetett volna a Premier League-ben, ugyanis manchesteri időszakában Cristiano Ronaldo állítólag szinte könyörgött az MU vezérkarának, hogy szerződtessék.

Spanyol lapértesülés: a Real Madrid megtalálta Ancelotti utódját – klikk a részletekért!

Címlapfotó: facebook/liverpoolfc