Hirdetés

Elájulunk, Lionel Messi milyen fizetésért menne vissza Barcelonába

Elájulunk, Lionel Messi milyen fizetésért menne vissza Barcelonába
  • Dátum:június 6.
Hirdetés

A Sport című spanyol lap exkluzív értesülésként tálalja, hogy miközben Szaúd-Arábiában évi 400-600 millió eurót (!) kereshetne, Lionel Messi ingyen visszatérne Barcelonába.

Ha rajta múlna, fizetés nélkül – pontosabban a LaLiga-bérminimumért, vagyis nagyjából évi 200 ezer euróért – játszana, amire ugyanakkor nincs lehetőség, mert a spanyol bajnokság szabályai szerint legalább a korábbi pénze negyedét meg kell kapnia.

Ez a katalán újság szerint nagyjából idényenként 25 millió euró. Úgy tudni, éppen ez az az összeg, melyet a Barca előterjesztett a LaLiga felé, és a keddi hírek szerint a testület megadta az engedélyt (nem csak Messiről van szó, Xavi edző több nyári igazolást tervez).

Jó hírünk is van azoknak, akik unják már a Messi-sztori fejezeteit, állítólag maga a főszereplő is dühös a bizonytalanság miatt, azaz napokon belül kiderül, mi lesz a történet vége. Szerdán egyébként már az Inter Miami tűnt befutónak, és a friss hírek szerint arra sincs esély, hogy amerikaiak kölcsönadják a Barcának…

Láss csodát! Már az új csapata mezében mutatják Szoboszlait? – klikk a részletekért!

Címlapfotó: streamja.com