Hirdetés

Elég vicces dologhoz hasonlította a koronavírus okozta fájdalmait Dárdai Pál

Elég vicces dologhoz hasonlította a koronavírus okozta fájdalmait Dárdai Pál
  • Dátum:április 19.
Hirdetés

Fegyelmezetten akarja végigcsinálni a kötelező karantént Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője, akiről csütörtökön derült ki, hogy koronavírusos.

A magyar szakember otthonából tartott sajtótájékoztatót, melynek során beszámolt családjának egészségi állapotáról is.

A feleségemet csúnyábban elkapta a betegség, mint engem, ő megszenvedi. Nekem csak a tagjaim fájnak, hasonlít az izomlázhoz egy öregfiúk-meccs után. De nem sírok, nem panaszkodok, végigcsinálom ezt és kész

– jelentette ki a 45 éves tréner, majd így folytatta:

“Sosem gondoltam volna, hogy elkapom a koronavírust. Tavaly a junior csapatnál mindennap több száz gyerekkel találkoztam, mégsem fertőződtem meg, egészen mostanáig. Az edzőpályán tudtam meg, hogy pozitív lett a tesztem” – mesélte.

Dárdai Pál és stábja, valamint a teljes keret április 29-ig marad házi karanténban, és a csapat május 3-tól pótolja majd a szövetség által elhalasztott három bajnokiját – írja az MTI.

Naponta 15-ször telefonálok segédedzőmmel és barátommal, Andreas +Zecke+ Neuendorffal, figyelem a játékosok online edzéseit, és velünk lakó fiamat, az U16-osoknál játszó Bencét nyugtatom, aki szintén nem hagyhatja el a házat

– mondta az edző, aki tízperces kerékpárútra lakik az Olimpiai Stadiontól.

“Tulajdonképpen én csak vendég vagyok Németországban, de most igazán otthonosan érzem itt magam, nagyon kedvesek az emberek” – jelentette ki Dárdai, aki 1997 óta él Berlinben. “Sokan akarnak segíteni, bevásárolni vagy főzni nekünk, ennyit már meg sem tudnánk enni. Nagyon jólesik” – tette hozzá.

A csapat online tréningjeiről kifejtette, a futballisták futópadoznak, szobabicikliznek, erősítenek, és néhányuknak máris izomláza van. Akik – hozzá hasonlóan – kertes házban laknak, azok kinn labdával is gyakorolnak.

“Vannak rosszabb dolgok is az életben. A bajnokságban a kezünkben van a sorsunk, de most az a legfontosabb, hogy mindenki gyógyuljon meg, illetve maradjon egészséges” – összegzett Dárdai Pál.

A Hertha BSC a 18 csapatos tabella 15. helyén áll.

Ezt láttad? Itt a megmozdulás, amellyel újabb milliókat ugrott Szalai Attila értéke – VIDEÓ – Klikk!

Die ersten Tage in Quarantäne haben unsere Jungs schon hinter sich gebracht. 💪 Den Plan für die kommenden Wochen verrät uns Chefcoach Pál Dárdai: http://herthab.sc/Dardai-KW16-2021 👈

Közzétette: Hertha BSC – 2021. április 19., hétfő

Címlapfotó: Hertha BSC Facebook