Hirdetés
Euro 2020

Christian Eriksen összeesett a pályán, az életéért küzdöttek

Hirdetés

Frissítve:

Eriksent az érkező orvosi stáb társai takarásában elkezdte újraéleszteni, a takarásból is látszott, hogy szívmasszázs mellett defibrillátort is alkalmaztak a földön mozdulatlanul fekvő futballistán – osztott meg részletek az újraélesztésről a HVG.

Frissítve:

Szerencsére igaznak bizonyultak a hírek, Christian Eriksen magánál volt, amikor hordágyon levitték a pályáról. Fotók, itt.

Frissítve:

Az M4 Sport úgy tudja, hogy Christian Eriksen “stabil” állapotban hagyta el a stadiont. A hírt nem erősítette meg senki hivatalosan.

Frissítve:

Negyed óra küzdelem után a csapattársai által takarva a játékost levitték a küzdőtérről, a szurkolók hatalmas üdvrivalgásba törtek ki. Arról azonban, hogy életjelet adott-e a játékos továbbra sincs információ.

Korábban írtuk:

Christian Eriksen összeesett a Dánia-Finnország mérkőzésen, ahol jelenleg is az életéért küzdenek.

Az Inter klasszisa az oldalvonal mellett terült el az első félidő végéhez közeledve, a felvételek alapján úgy tűnt, a pályára érkező orvosi személyzet megpróbálta újraéleszteni.

A futballvilág azért imádkozik, hogy Eriksennek ne legyen baja – döbbenetes kép volt, ahogy a csapattársai körbevették, takarva a szörnyű látványt.

Hosszú percek óta tart a küzdelem, nem mutatnak közeli felvételeket, de beszámolók szerint szívmasszást kap.

A 29 esztendős középpályás a dán labdarúgás egyik legnagyobb alakja, a szombati a 109. fellépése a nemzeti együttesben.