Hirdetés
Euro 2020

Marco Rossi öt szóval rabolta el magyar szívek millióit

Hirdetés

„Ez pályafutásom egyik legszebb napja” – jelentette ki Marco Rossi szövetségi kapitány, miután a magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában, a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

A magyarok olasz szakvezetője a találkozó után azt mondta, eddig csak televízión nézte az Európa-bajnokságot, most azonban 56 évesen, ezzel a csapattal úgy érzi magát, mint egy gyerek a vidámparkban – írja az MTI.

Világhírű lett a nő, akire rárontottak a gólt ünneplő magyar játékosok – videó

Ronaldo bemutatta az Európa-bajnokság legnagyobb cselét – videó

Itt vagyunk, nagy a cirkusz körülöttünk, jól akarunk teljesíteni, ugyanakkor továbbra is két lábbal a földön kell járnunk. Nem vagyok arrogáns, hogy azt mondjam, elmegyünk Münchenbe és nyerünk, de azt mondhatom, hogy odamegyünk és a lehető legjobb teljesítményt fogjuk majd nyújtani. Az első találkozó után volt néhány pszichológiailag nehéz napunk, de most remek eredményt értünk el, ráadásul hihetetlen teljesítménnyel. Örülnünk kell és büszkének kell lennünk, nekem is és a játékosoknak is. A szurkolóknak tudtunk adni kétórányi adrenalinbombát, remélem, holnap mindenki szép napot fog tölteni a családjával

– jelentette ki a szakember.

Címlapfotó: valogatott.mlsz.hu