Hirdetés
Euro 2020

Így is lehet: Szalai Attila nem beszélt mellé a magyar válogatott sajtótájékoztatóján

Hirdetés

Három nappal az Európa-bajnokság budapesti rajtja, a portugálok elleni találkozó előtt Szalai Attila és Bogdán Ádám állt az újságírók rendelkezésére – derül ki az MLSZ honlapjának beszámolójából.

– Az elmúlt egy évem nagyon jól sikerült és nagyon boldog vagyok e miatt, mind a klubcsapatommal, mind pedig a válogatottal jól teljesítettünk. Rengeteget dolgoztam és dolgozom ezután is, hogy tovább tudjak ezen az úton haladni – kezdte a csapat médiaközpontjában tartott szombati sajtótájékoztatót Szalai Attila. – Ami a portugál meccset illeti, az egész csapat nagyon izgatott és várja, hogy eljöjjön ez a nap. A legfontosabb az lesz, hogy megfelelő fizikai, taktikai és mentális felkészültséggel érkezzünk meg erre és minden mérkőzésre, hiszen nagyon magasak a saját elvárásaink.

Szalai Attila, aki a német világbajnok Mesut Özil álomcsapatába is bekerült elárulta, a törökországi csapattársa az Eb-n a magyaroknak is szorítani fog.

Török sajtóhírek szerint Szalai Attiláért egy euróap nagyágyú is bejelentkezett, így könnyen lehet, hogy az Eb után egy igazi topcsapatban folytatja pályafutását. Részletek, klikk!

Ezt láttad? Ibrahimovic a receptért könyörög! Gyönyörű megmozdulással lőtt kapura a svájciak sztárja az Eb második meccsén – VIDEÓ – Klikk!