Hirdetés

Évi négymilliárd forintot kereshet, ez a csapat azonnal vinné Szoboszlai Dominikot

Évi négymilliárd forintot kereshet, ez a csapat azonnal vinné Szoboszlai Dominikot
  • Dátum:május 11.
Hirdetés

A Nemzeti Sport angol forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy napokon belül hivatalos tárgyalások kezdődnek az RB Leipzig és a Newcastle United között Szoboszlai Dominik átigazolásáról.

Ha az angol klub meg tud egyezni a magyar játékos német klubjával, akkor a dúsgazdag Premier League-klub bruttó tízmillió fontos éves fizetést is ajánlhat a 22 éves magyar középpályásnak. Ez az összeg 4 milliárd 250 millió forintnak felel meg.

Dominik jelenleg kizárólag az idény hátralévő mérkőzéseire koncentrál. A német bajnokságban dobogós helyekért harcolhat a lipcseiekkel, a Német Kupában pedig tavalyhoz hasonlóan ismét döntőbe jutottak a csapattal. Azt elmondhatom, a teljesítménye alapján nem meglepő, hogy topligás klubok élcsapatainál kerül szóba a neve, de ennél többet egyelőre nem tudok mondani. A tárgyalásoknak nem az idény legfontosabb szakaszában van az ideje, a bajnokság után beszélhetünk a folytatásról

– reagált Szoboszlai Dominik ügynöke, Esterházy Mátyás.

Ha megvan a BL-szereplés, a Newcastle megkezdheti a tárgyalásokat az RB Leipziggel – nagyjából 70 millió euróba kerülhet a válogatott csapatkapitánya! ? ?? ???????

Közzétette: Nemzeti Sport Online – 2023. május 11., csütörtök