Hirdetés

Ezt gondolják a Juventusnál a Fradiról

Ezt gondolják a Juventusnál a Fradiról
  • Dátum:október 2.
Hirdetés

Csütörtökön délután sorsolták ki Genfben a Bajnokok Ligája csoportbeosztását, a magyar bajnok Ferencváros a spanyol Barcelonával, az olasz Juventusszal és az ukrán Dinamo Kijevvel került egy kvartettbe.

Pavel Nedved, az olasz bajnok alelnöke, Pavel Nedved a torinói klub honlapjának mondta el első reakcióit a sorsolással kapcsolatban.

A Barcelonával nagy és káprázatos összecsapás várható, mert farkasszemet nézhet egymással Ronaldo és Messi, akik szerintem még mindig a világ legjobb labdarúgói. Emellett Pjanic és Arthur is szembekerül egymással (nyár a két klub egymással cserélte el a játékosokat), ami szintén érdekes, nagy párharc lesz. A Dinamo Kijev egy nagyon stabil csapat, amelynek olyan tapasztalt edzője van, mint Lucescu, aki korábban történelmet írt a Sahtarral, ráadásul, ha télen Ukrajnába kell mennünk, az további nehézségeket okozhat. A magyarokat nem ismerem, hisz nem szokványos BL-csapat, de ismerve a magyar futballt, bizonyos, hogy sok tehetségük van, így nagyon kell majd vigyáznunk, ahogyan minden mérkőzésen, ahogyan általában a Bajnokok Ligájában. Bármelyik csapat képes nehézségeket okozni

– idézi az M4 Sport a Juve cseh alelnökét.

Címlapfotó: www.fradi.hu