Hirdetés

Fenerbahce edzője úgy döntött, kicsinálja Szalai Attilát?

Fenerbahce edzője úgy döntött, kicsinálja Szalai Attilát?
  • Dátum:december 1.
Hirdetés

Miközben több sztárcsapat is vinné, török klubja érthetetlen dolgot művel a magyar válogatott 23 éves védőjével, Szalai Attilával.

A magyar játékos a Galatasaray elleni bajnokit végig a kispadról volt kénytelen figyelni, az Olympiakosz elleni Európa-liga találkozón a 78., míg a tegnapi, Göztepe elleni Süper Lig-meccsen a 90. percben cserélte be edzője.

Többen azt sejtik a háttérben, hogy Szalait a Chelsea-vel állítólagosan megkötött megállapodás miatt rejtegetik a többi csapat megfigyelői elől, vagy egy esetleges sérülést akarnak ezzel elkerülni.

Vitor Pereira, a Fenerbahce trénere elmondta az ő verzióját a tegnapi, Göztepe elleni találkozót követően – vette észre a Goal.com.

Ma Szalai helyett Serdar Aziz-t választottam. Nagyon magas színtű játékos, aki a török ​​válogatottban játszik. Szalai is tagja hazája nemzeti csapatának, de amikor arra gondoltam, hogy mit követel meg a mai mérkőzés, Serdar Azizt tartottam alkalmasabbnak a posztra. Eljön a nap, amikor Szalai is játszani fog, és minden tőle telhetőt meg is fog tenni

– nyilatkozta Pereira.

Tehát ha az edző igazat mondott, Szalai Attila a formája miatt került kispadra, ez azért elég fura…