Hirdetés

Jön a Juventus, ezt az üzenetet kapták a Fradi szurkolói

Jön a Juventus, ezt az üzenetet kapták a Fradi szurkolói
  • Dátum:november 4.
Hirdetés

Szerdán este a Juventust fogadja a Puskás Arénában a Ferencváros. A találkozó előtt a zöld-fehérek elnöke, Kubatov Gábor tett közzé egy komoly hangulatú Facebook-üzenetet, amelyben nagy fegyelmet kér a csapat szurkolóitól.

Európában egyedülálló módon hazánkban még lehet labdarúgó mérkőzésre járni. Magyarország Kormánya az emberek biztonságának a megőrzése érdekében ma további szigorításokról döntött.
Szeretném arra kérni a Juventus elleni mérkőzésre érkezőket, hogy a szerdai Bajnokok Ligája találkozón folyamatosan viseljenek maszkot, takarják el vele az állukat, a szájukat és az orrukat.
Tartsák be az előírt védőtávolságokat.
Kérem, hallgassanak a rendezőkre, mert ők a legjobbat akarják Önöknek és egyúttal a Ferencvárosnak is.
A védőtávolság a családokra is érvényes!
Ha valaki nem tartja be a szabályokat, nem helyesen viseli a maszkot, nem tart megfelelő védőtávolságot, akkor mások és saját egészsége mellett azt is kockáztatja, hogy a Barcelona elleni mérkőzést nyílt kapuk mellett rendezhessük meg, helyszínen láthassuk és szurkolhassunk a csapatunknak.
A maszkviselés és a távolságtartás betartása az oldalellátókon, a kanyarokban, és a kapu mögött szektorokra is egyaránt szigorúan vonatkozik – írja a posztban, majd így folytatja:

Bármilyen nehéz megállni, de boldog pillanatokban se ugorjunk egymás nyakába!
Talán abszurdnak, felfoghatatlannak tűnik, de ezek a szabályok most az egészség és az élet védelme érdekében születtek. Komolyan kérjük a kapu mögötti szurkolókat, a Tábort, akiknek a tagjai talán azt gondolják, mindennél erősebbek, nekik semmi sem árthat, hogy ők is tartsák be a szabályokat.

Ezt olvastad? Áttörés: Szoboszlai Dominik nagyon közel került a madridi szerződéshez! Klikk!

Európában egyedülálló módon hazánkban még lehet labdarúgó mérkőzésre járni. Magyarország Kormánya az emberek…

Közzétette: Kubatov Gábor – 2020. november 3., kedd

Címlapfotó: www.fradi.hu