Hirdetés

Frenkie de Jong kipakolt, elmondta, mi az FC Barcelona legnagyobb baja

Frenkie de Jong kipakolt, elmondta, mi az FC Barcelona legnagyobb baja
  • Dátum:december 11.
Hirdetés

A Girona 4–2-re győzött a címvédő Barcelona vendégeként a spanyol bajnokság 16. fordulójának vasárnapi rangadóján, sikerével pedig ismét élre állt a tabellán – írja az MTI.

A Girona immár nyolc kör óta veretlen, ráadásul a Real Madrid szombati pontvesztését kihasználva ismét listavezető, két ponttal megelőzve a királyi gárdát. A harmadik Atlético Madrid és a negyedik Barcelona hátránya már hét pont. Nem csoda, ha a Barça játékosait is foglalkoztatja a rossz forma, a meccs után erről a holland középpályás, Frenkie de Jong mondott velős véleményt.

A Girona remekül teljesített, mi pedig nem hoztuk azt a szintet, amit szerettünk volna. A saját hibáink miatt kaptunk ki. Nem voltunk elég élesek, amikor nálunk volt a labda, főleg az első félidőben. Én különösen enervált voltam. Ennek meg is lett az eredménye, a Girona végül begyűjtötte a három pontot

– értékelte a meccset az EuroBarca szemléje szerint. Ennek ellenére szerinte nincs krízis a csapatnál.

Jelenleg hét pont hátrányunk van, ami soknak mondható, de még több, mint a fele hátra van a bajnokságnak. Folytatnunk kell a munkát, hogy javítsunk a jelenlegi helyzeten, ami egyértelműen nem rózsás. Nagyon csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de talpra kell állnunk. Jelenleg padlón vagyunk a vereséget követően. Fejlődnünk kell.

Ezt láttad már? Döntött a válogatott futballista, távozik Barcelonából…

Címlapkép: Facebook/FC Barcelona