Hirdetés

Gavi súlyos sérülése után őket próbálja meg leigazolni az FC Barcelona

Gavi súlyos sérülése után őket próbálja meg leigazolni az FC Barcelona
  • Dátum:november 20.
Hirdetés

Gavi súlyos sérülést szenvedett a grúzok elleni Eb-selejtezőn, elszakadt az elülső keresztszalagja. A hír valósággal sokkolta a Barcelona szurkolóit, miközben a klubvezetés már nekiállt orvosolni a helyzetet.

A Fichajes azt írja, a sportigazgató Deco fejében három olyan futballista neve van, akinek leigazolási reális opció lehet a januári transzferablakban. Az argentin Guido Rodríguez (Betis), a belga Arthur Vermeeren (Royal Antwerp) vagy a brazil Gabriel Moscardo (Corinthians) csatlakozhat Xavi csapatához.

A Barcelonának több szempontot is figyelembe kell venni, amikor játékost igazol. A szűkös anyagi lehetőségek mellett, fontos az is, hogy a kiszemelt játékstílusa illeszkedjen a katalánok játékrendszerébe és azonnal be lehessen építeni a csapatba – írják.

A spanyol bajnokság szabályai szerint amint biztossá válik, hogy Gavi négy hónapnál többet lesz kénytelen kihagyni – valamennyi beszámoló szerint vége az idényének –, az FC Barcelona az átigazolási időszakon kívül hozhat új futballistát a LaLigából.

Ezt olvastad? A Chelsea és a Liverpool is vinné a Real Madrid egyik legfontosabb kiszemeltjét – Klikk!