Hirdetés

Három félelegáns outfit női melegítővel

Három félelegáns outfit női melegítővel
  • Dátum:április 27.
Hirdetés

Női melegítő és platform sneaker

A mai csinos női melegítő nadrágok már közel sem azok a túl bő, ormótlan fazonokat, amikkel a gyerekkorunk mackóit azonosítottuk. Sok akad köztük, ami stílusosan követi a test vonalát, kifejezetten minőségi anyagból készül, és még akár magassarkúval is lehet viselni, annyira jól néznek ki. Az ilyen típusú nadrágokhoz jól áll a magasított talppal rendelkező sneaker, amely kvázi ilyenkor a magassarkút helyettesíti. Kifejezetten nőies megjelenést ad és remekül áll hozzá egy kistáska és egy csinos felső is egyben. Az idei trendek visszahozták a topokat is, amelyek a kétezres években voltak rendkívül divatosak. Például a haspólók között a csőtop és a spagettipántos verzió hódított, és ez most is újra trendivé válik. Egy ilyen melegítővel kombinálva pedig igazán csinos megjelenés lehet a végeredmény, ahogyan a Bolf webáruházának kínálatánál is látható.

Melegítő oversize ingekkel

Az idei trendekben a bővebb fazonú nadrágok újra nagy hangsúlyt kaptak. Jó darabig hódított a teljesen szűk fazon, ezért nem is baj, hogy most már kicsit lazább és ezzel együtt kényelmesebb stílusú nadrágokat is kapni. Ennek kapcsán pedig a melegítők is újra előtérbe kerültek, főleg ha inggel kell őket viselni. Itt ne olyan típusokra gondoljunk ing terén se, ami abszolút nem mutat egymáshoz jól. Laza, oversize darabokat képzeljünk el, amit egy toppal felvéve és például egy jogger stílusú melegítővel kombinálva igazi vagány underground stílust varázsolhatunk magunkra. Persze itt azért érdemes szintén figyelni a melegítő anyagára. A túl vastag anyagú melegítő ebben az esetben nem feltétlen illik az általában vékony anyagból készült ingekhez. Viszont például egy vékony pamut modell, amelyből többnyire a térdnadrágok is készülnek, kiváló választás lesz, és még rendkívül kényelmes is egyben. Jó tanács, hogy az inget melegítővel viselve ne gomboljuk be. Az összhatás attól lesz vagány, hogy a lazán kigombolt ing alól előbukkan a csinos, testhezálló felső. Ez a kombináció egyébként strandra is kiváló választás, ahol bikinifelsővel válthatjuk ki a topot.

Melegítő szettek

A dolgok hétköznapokra nem csak a nadrágot, de egész szetteket is viselhetünk, ha szeretnénk egyben sportosak és félelegánsak lenni. A melegítő nadrághoz passzoló pulcsi egyébként is mindig telitalálat, és nagyon könnyű kombinálni. Viselhetünk hozzá topot, sima pólót vagy valami különlegesebb, például pánt nélküli felsőt is. A szettet pedig feldobhatjuk egy színében elütő sportcipővel vagy balerinacipővel is. Az ilyen szettekhez sportosabb táska illik, de például egy shopper táskával kombinálva is remek választás. Az outfitünket továbbá variálhatjuk azzal, ha például egy pólóruhát választunk a melegítőhöz. Ebben az esetben egy lazább viseletet kapunk, ami a megfelelő színekben és fazonban szintén lehet félelegáns is.