Hirdetés

Három város kikerülhet a nyári Európa-bajnoki helyszínek közül

Három város kikerülhet a nyári Európa-bajnoki helyszínek közül
  • Dátum:március 4.
Hirdetés

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nem tervezi, hogy a nyári Európa-bajnokság – amelynek társrendezője Budapest – kijelölt helyszínein változtasson a koronavírus-járvány újabb hulláma miatt.

Korábban az AP amerikai hírügynökség arról írt meg nem nevezett forrásra hivatkozva, hogy Bilbao, Dublin és Glasgow esetében az érvényben lévő rendelkezések alapján nem garantált a nézők jelenléte, azért ez a három város kikerülhet a rendezők közül. Az UEFA a dpa német hírügynökség kérdésére csütörtökön azt felelte, hogy nincs tervben a változtatás – írja az MTI.

Kapaszkodj meg, ilyen gólörömöt még nem láttál Leo Messitől! – videó

Botrányba keveredett Dárdai Pál, büntetést kell fizetnie – klikk

Arról, hogy a nézőket milyen arányban engednek majd be az Eb-stadionokba – köztük a budapesti Puskás Arénába –, várhatóan április elején születik döntés.

A koronavírus-járvány miatt tavaly nyárról idénre halasztott Eb-t a tervek szerint június 11. és július 11. között Európa 12 nagyvárosában – Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Dublinban, Bilbaóban és Glasgow-ban – rendezik. A magyar válogatott Münchenben találkozik a németekkel, és a Puskás Arénában fogadja majd Portugáliát, valamint Franciaországot.

Címlapfotó: twitter/mlsz