Hirdetés

Hatalmas erősítés érkezhet Marco Rossi magyar válogatottjába az Eb második meccsére

Hatalmas erősítés érkezhet Marco Rossi magyar válogatottjába az Eb második meccsére
  • Dátum:június 16.
Hirdetés

A sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic továbbra is külön készül a társaitól, de utóbbi immár labdás gyakorlatokat is végez a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott dél-bajorországi bázisán.

A vasárnapi tréningre többen – köztük a csapatkapitány Szoboszlai Dominik is – kerékpárral érkezett. Ahogy az a meccsek utáni napon lenni szokott, a sokat játszók könnyített, amolyan regenerációs munkát végeztek.

A többiek viszont igencsak intenzív, gyors, rövidpasszos játékot gyakoroltak a foglalkozás nyilvános részében, de ebben sem Styles, sem Nego nem vett részt. A múlt kedden, az írországi felkészülési mérkőzésen megsérült francia születésű szélső viszont már labdás gyakorlatokat is végrehajtott, ami egy lépés előre a felépülésében. A több mint egyórás edzés a tervezettnél valamivel tovább tartott.

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3–1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5–1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban. Nego játékára tehát lehet esély ezen a meccsen.

Ezt olvastad? Nem Willi Orbán, megnevezték, hogy ki a bűnbak a magyar labdarúgó-válogatottból…