Hirdetés

Hatalmas fordulat: nem a Real Madrid az egyetlen kérő, órákon belül bejelenthetik Kylian Mbappé klubváltását

Hatalmas fordulat: nem a Real Madrid az egyetlen kérő, órákon belül bejelenthetik Kylian Mbappé klubváltását
  • Dátum:július 22.
Hirdetés

A Paris Saint-Germain szombaton Japánba utazik, ahol négy felkészülési mérkőzés vár az irányítást nemrég átvevő Luis Enrique csapatára. A 29 fős keretben viszont nincs ott Kylian Mbappé, az együttes szupersztárja, ami egyértelműen arra utal, hamarosan bejelenthetik a klubváltását.

Arról már korábban is írtunk, hogy Mbappé június közepén közölte, nem él az egyéves hosszabbítási opcióval, 2024-ben távozni akar. A bejelentés felbőszítette Nasszer al-Kelaifit, aki kijelentette, ilyen opció nincs, vagy hosszabbít, vagy idén nyáron eladják. A világbajnok támadó ennek ellenére nem hosszabbított, viszont edzésbe állt Párizsban.

Az Atheltic úgy tudja, hogy a PSG egy reális árat szabott a játékosért, ez lehet az oka a mostani fordulatnak. Már százmillió euróval is megelégednének (korábban kétszázat kértek), ezt az összeget pedig több klub is ki tudja fizetni. Ők úgy gondolják, hogy hiába a több érdeklődő, Mbappé a Real Madrid játékosa lesz.

Más angol lapok viszont arról írnak, a Liverpool és a Chelsea is szívesen látná a világbajnok klasszist, a szaúdi Al-Hilal pedig konkrét ajánlatot is tett neki.

A PSG Japánban az al-Nasszr, a Cerezo Oszaka, az Inter és a Csonbuk Motors ellen lép pályára.