Hirdetés

“Hülyén nézett volna ki, ha az erkélyen kezdek el vetődgetni”

“Hülyén nézett volna ki, ha az erkélyen kezdek el vetődgetni”
  • Dátum:május 4.
Hirdetés

A Mezőkövesd története legnagyobb sikerének kapujában áll, jelenleg harmadik a bajnokságban, tehát ha a vírus miatt lefújnák a folytatást – még 8 forduló van hátra –, azzal elvileg jól járna a Zzóry, ám Szappanos Péter sportemberhez méltón a pályán szeretné kivívni a dicsőséget.

A 28 éves kapus elmondta, bár becsülettel elvégezte az otthoni edzéseket, azért azok nem ugyanolyanok, mint amikor labdás edzés is van, ezt pedig most a saját bőrén tapasztalhatta.

– Próbáltuk szinten tartani magunkat, de a legrosszabb a bizonytalanság volt. Nehéz volt érzelmileg is kezelni ezt a helyzetet, meg fenntartani a motivációnkat. Otthon heti négy alkalommal volt edzés, meg kellett csinálni a futóprogramot is, ami nem a kellemes futás kategóriájába tartozott. A labdának viszont négy hét után köszöntem először. Látjuk persze a nagy sztárok videóit, hogy a Bayern München kapusa, Manuel Neuer a kertjében edz kapusedzővel, vagy hogy a Manchester City kapusának, Edersonnak könnyű dolga volt, mert akkora a kertje, hogy abban meg tudta csinálni a futóprogramot. Az én esetemben hülyén nézett volna ki, ha az erkélyen kezdek el vetődgetni – mondta az M4Sportnak a kapus.

Ezt olvastad? Ez kellemetlen és bántó: ezért nem igazolnak magyar labdarúgót a Bundesliga-csapatok! Klikk!