Hirdetés

Húszmillió dolláros meccsajánlat Mike Tysonnak: egy feltétellel

Húszmillió dolláros meccsajánlat Mike Tysonnak: egy feltétellel
  • Dátum:május 8.
Hirdetés

Dollármilliókat ígérő ajánlatokat kapott a nehézsúlyú exvilágbajnok Mike Tyson kevéssel azután, hogy bejelentette: 53 évesen újrakezdte az edzéseket és kész megint szorítóba lépni. Nemrég megmutattuk, már most milyen formában van >>>

  • Rémes hír: erre számítsatok a futball újraindulása után – klikk
  • Gigafizetéssel reaktiválnák a holland Arjen Robbent – részletek

A leggyorsabb egy ausztrál promóter volt, aki egymillió dollárt ígért az amerikai bokszolónak, egyszersmind három lehetséges ellenfelet kínálva, az ökölvívásban is járatos olyan sportolókat, akik „főállásban” a rögbit, illetve az ausztrál futballt művelik. A Marca spanyol sportnapilap idézte a meccsszervező szavait, aki szerint Tyson fellépése „bárhol és bármikor telt házas esemény lenne”.

Érkezett ajánlat az Egyesült Államokból is: a Bardown portál híre szerint a pusztakezes, vagyis a kesztyű nélküli boksz egyik legismertebb szervezete, a BKFC elnöke húszmillió dolláros (!) szerződést kínál az ex-bajnoknak. David Feldman elmondta, hogy az interneten látta a Tyson edzéséről készült videófelvételt, s úgy gondolja, hogy a profi boksz élő legendájának túl az ötvenen is van keresnivalója a szorítóban, a kesztyű nélkül verekedők között is – írja az MTI.

https://www.instagram.com/p/B_WDbI2FBjx/

Címlapfotó: instagram/miketyson