Hirdetés

Igazi meglepetés, hol köthet ki a Real Madridtól elköszönő Nacho

Igazi meglepetés, hol köthet ki a Real Madridtól elköszönő Nacho
  • Dátum:április 20.
Hirdetés

Ahogy megírtuk, egyre biztosabb,  több mint két évtized után búcsút int a Real Madridnak a trófeahalmozó Nacho Fernández.

A spanyol labdarúgó már tavaly nyáron fontolgatta a távozását, ám az utolsó pillanatban meggondolta magát – nem is tette rosszul, hiszen Carlo Ancelotti vezetőedző a mostani idényben is számít rá, minden sorozat figyelembevételével 36 tétmérkőzésen lépett pályára.

A mindig jól értesült újságíró, Fabrizio Romano a téma kapcsán megírta, hogy a labdarúgó jelenleg nem a következő állomáson gondolkozik, csak az idény hátra lévő meccseire, a még megszerezhető trófeák begyűjtésére szeretne koncentrálni. Az viszont biztos, hogy nem marad a La Ligában, nem szeretne ugyanis a Real Madrid ellen játszani, amelyet 23 éven át szolgált.

A megoldás? Az olasz Inter már egy éve is szerette volna megszerezni, és a hírek szerint szabadügynökként szintén érdekelné őket Nacho szerződtetése. Ez tehát az egyik európai lehetőség, de az sem kizárt, hogy  a 24-szeres válogatott védő másik kontinensen próbál szerencsét.

Ezt láttad már? Robbant a Real Madrid, Kylian Mbappé mellett egy másik klasszist is megvennének nyáron!