Hirdetés

Ingyen focizna a válogatott csatár, hogy elérje a százgólos határt

Ingyen focizna a válogatott csatár, hogy elérje a százgólos határt
  • Dátum:május 9.
Hirdetés

Djibril Cissé, korábbi francia válogatott labdarúgó 38 évesen ingyen is visszatérne a francia élvonalba, hogy valóra váltsa az álmát.

A So Foot francia magazinnak adott nyilatkozatában Cissé elárulta: nagy vágya, hogy visszatérjen még a francia élvonalba, mert szeretné elérni a százgólos határt.

  • Rémes hír: erre számítsatok a futball újraindulása után – klikk
  • Gigafizetéssel reaktiválnák a holland Arjen Robbent – részletek

Csatárként nagyon szeretünk gólt szerezni, elérni a huszonötös, majd az ötvenes, a hetvenötös, és persze a százas határt. Engem utóbbi szelleme kísért, miután kilencvenhatnál megálltam. Négy gól hiányzik, ami az őrületbe kerget

– mondta Cissé, aki legutóbb a 2017-18-as szezonban a svájci harmadosztályú Yverdonban futballozott.

Minden vágya, hogy visszatérjen a Ligue 1-be, és megszerezze a hiányzó négy gólját. Hangsúlyozta, amennyiben valamelyik klub alkalmazná, saját megítélése szerint két-három hónap alatt tudna elérni arra szintre, hogy játékra alkalmas állapotban legyen – írja az MTI.

Cissé az Auxerre, a Liverpool, az Olympique Marseille és Bastia játékosa is volt, legutóbb a 2014-15-ös idényben a korzikai klub csatáraként lépett pályára a francia élvonalban. Cissé 2002 és 2011 között 41 alkalommal szerepelt a francia válogatottban, kilenc gól lőtt, 2003-ban tagja volt a Konföderációs Kupát nyert együttesnek.

Címlapfotó: pixabay.com