Hirdetés

Irány a Premier League! Igazolásnak még sohasem örült ennyire a futballvilág

Irány a Premier League! Igazolásnak még sohasem örült ennyire a futballvilág
  • Dátum:január 31.
Hirdetés

Az angol Premier League-ben szereplő Brentfordban folytatja pályafutását Christian Eriksen dán válogatott labdarúgó, akit tavaly júniusban szívmegállás miatt újra kellett éleszteni.

A klub hétfői közleménye szerint a 29 éves középpályással az idény végéig szóló szerződést kötöttek – írja az MTI.

Nem fogjátok elhinni, milyen fizetésért játszik Barcelonában Traoré – klikk

Tűzbe jöttök, ha meglátjátok, hogy állhat föl a jövő magyar válogatottja – itt a kezdő

Eriksen számára korántsem ismeretlen a Premier League, hiszen hét évig erősítette a Tottenham Hotspurt, melynek színeiben 226 bajnoki mérkőzésen 51 gólt szerzett és 67 gólpasszt adott.

Eriksen a részben budapesti rendezésű tavaly nyári Európa-bajnokságon, a június 12-én, Finnország ellen játszott koppenhágai csoportmérkőzés első félidejének végén esett össze a gyepen, de csapattársainak, valamint az orvosi stáb gyors beavatkozásának köszönhetően meg tudták menteni az életét. A dán játékost defibrillátorral élesztették újra, az életmentő beavatkozás után pedig kórházba szállították, ahol hat napot töltött, szívritmusszabályozót kapott, majd hazatért.

Az olasz bajnoki címvédő Inter decemberben felbontotta a szerződését, mert Olaszországban nem léphet pályára olyan labdarúgó, akinek szívritmusszabályozót ültettek be a szervezetébe.

Címlapfotó: Twitter/BrentfordFC