Hirdetés

Izgalmas csapatváltásra készül a Real Madrid labdarúgója – sajtóhír

Izgalmas csapatváltásra készül a Real Madrid labdarúgója – sajtóhír
  • Dátum:szeptember 18.
Hirdetés

Amint arról már a Sportposzt is beszámolt, a marokkói szövetség hatalmas erőket mozgósít, hogy a válogatottjába csábítsa Brahim Díazt, a Real Madrid spanyol futballistáját. A huszonnégy esztendős támadó amolyan csodafegyver lehetne a jövő januári Afrikai Nemzetek Kupáján; az AS című spanyol lap úgy tudja, Valid Regragui szövetségi kapitány vasárnap este a helyszínen figyelte a játékát a Bernabéu-stadionban.

Mint ismert, a futballista – a teljes neve: Brahim Abdelkader Díaz – az AC Milantól került vissza a spanyol fővárosba, korábban a Manchester Cityben is szerepelt. A marokkóiak első körben az apját és ügynökét, Sufiel Abdelkadert keresték meg, aki az afrikai ország szülötte (az anyuka spanyol).

Úgy tudni, Díazt érdekli az „országváltás”, hiszen, bár bemutatkozott már a spanyol nemzeti együttesben – a korosztályos csapatok ünnepelt csillaga volt –, jelen helyzetben kevés az esélye állandósítani a helyét. Nem a Real-csatár lenne az egyetlen, aki Spanyolországban született, mégis a marokkói válogatottban játszik, gondoljunk csak az egyik legnagyobb sztárra, Achraf Hakimire.

A szavunk is eláll, ki válthatja Ancelottit a Real Madridnál – klikk a részletekért!

Címlapfotó: facebook/realmadrid